Skip to main content
Praktisch

Werkwijze

Voor vragen en aanmelding kunt u vrijblijvend contact opnemen met Annette. We maken een belafspraak om telefonisch even kort kennis te maken en om te bespreken wat ik voor u kan betekenen.

Als we besluiten om met elkaar verder te gaan zal er een aanmeldformulier toegestuurd worden met het verzoek om deze ingevuld te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarnaast zal er een afspraak ingepland worden voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek wordt er een uitgebreide inventarisatie van de hulpvraag en de zorgbehoefte gedaan. Vervolgens bespreken we met elkaar het verdere traject. De afspraken die we met elkaar maken worden vastgelegd in een opdrachtbevestiging, die door beide partijen wordt ondertekend. Dan kan de begeleiding van start gaan!

Op een afgesproken tijdstip zullen we een evaluatiegesprek plannen om de begeleiding te bespreken. Afhankelijk van de uitkomst van de evaluatie wordt de begeleiding voortgezet of afgesloten. Indien gewenst kan er een verslag worden opgesteld.

Te alle tijden zal ik maatwerk leveren. Ieder mens is uniek, dus zal ook ieder traject er anders uit zien. Ook zal bij verandering in hulpvraag de begeleiding worden aangepast. Ook zoek ik indien dit wenselijk is voor de hulpvraag, samenwerking met andere betrokken partijen, zoals school, ouders of eventuele andere hulpverleners die al betrokken zijn. Dit alles gaat uiteraard in overleg.  Mocht u tussendoor vragen hebben, laat het vooral weten!

Tarieven

 • Kennismakingsgesprek
  Gratis
 • Intakegesprek
  € 75,- (per uur)
 • Begeleiding
  € 75,- (per uur)
 • Scholen
  € 85,- (per uur, exclusief btw)
 • Advies
  € 75,- (per uur)
 • Verslag begeleiding
  € 75,-

De genoemde bedragen zijn inclusief btw, tenzij anders vermeld.

De begeleiding kan soms deels vergoed worden vanuit een PGB. Dit PGB moet door ouders zelf aangevraagd worden. De procedure van aanvraag verschilt per gemeente. Indien gewenst, denken we graag met u mee.

Let op: Ben je verhinderd? Een afspraak dient minimaal 24 uur voor de afgesproken tijd afgezegd te worden, anders zal de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht.

Praktisch